Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lehtkapsavorm

Lehtkapsavorm kartulipüree ja läbikasvanud pekiga.
Retsept
portsjonile
500 g Lehtkapsas
200 g Pekk (läbikasvanud)
2 tk Sibul
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
500 g Kartulipuder
2 tk Muna
Valmistusviis Kapsas lõigata tükkideks ja keeta 10 minutit, kurnata ning nõrutada. Pekk ja sibulad lõigata kuubikuteks, praadida. Lisada kapsas ning maitsestada soolaga ja hautada 30 minutit. Segada juurde kartulipüree, lahtiklopitud munakollased ning maitsestada pipra ja muskaatpähkliga ning lõpuks lisada vahustatud munavalged. Kallata rasvatatud vormi ja küpsetada keskmises kuumuses ahjus 30 minutit. 

Märksõnad

lehtkapsavorm

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga