Küpsetised

Rooskapsavorm- hakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Rooskapsa-hakklihavorm juustukastmega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Rooskapsad puhastada, keeta soolaga maitsestatud vees 10 minutit ja lasta nõrguda. Sai leotada, sibulad koorida ja hakkida väga peeneks. Hakkliha, leotatud sai, muna ja sibul segada, maitsestada soola, pipra ja muskaatpähkliga. Vorm rasvatada ja puistata üle riivsaiaga. Rooskapsad ja lihamass panna kihiti vormi nii, et peale jääksid kapsad. Ülejäänud või panna tükikestena peale. Küpsetada kaanega kaetult 45 minutit keskmisel kuumusel praeahjus. Kastmeks piim kuumutada, pidevalt segades lisada sulatatud juust ja keeta kreemjaks kastmeks. Kaste võtta tulelt, lisada munakollane ja maitseained ning kallata vaagnale väljalöödud vormiroale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa