Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga

Küpsetised

Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga

Köögiviljad ja maitsetaimed.
PrindiSoovita sõbrale
Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga.
Retsept
portsjonile
250 g Tomat
1 spl Õli
250 g Hakkliha
Sool
Must pipar
800 g Kabatšokk
1 tl Jahu
60 g Riivjuust
1 spl Või
2 spl Riivsai
Valmistusviis
Tomatid kasta sõelal hetkeks keeva vette, koorida, eemaldada seemned, viljaliha lõigata kuubikuteks.
Kuumas õlis praadida hakkliha, maitsestada soola ja pipraga, lisada tomatikuubikud ja hautada 5-8 minutit.
Kabatšokiviilud maitsestada pipra ja soolaga ning panna vormi kihiti praetud hakklihaga.
Kastmeks segada jahu 1 dl veega ja kallata toidule.
Puistata peale juust ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus 30 minutit.
Riivsai röstida võis ja puistata vormiroale enne serveerimist.
 

KOMMENTAARID

Kabatšokki ei keerutanud vaid tarbisin söögiks 26.aug 2013 23:49
Sai maisev kuigi kartsin, et midagi hirmsat valmib. Lisasin pisut küüslauku hakklihale. Teinekord valmista kindlasti veel.
Cappy 12.okt 2011 12:31
Väga maitsev vormiroog sai :P Eriti maitsev on see kaste, mis sinna tekib.
kriiisa 09.sept 2005 15:58
mina olen kabatšoki poolex lõiganud ning ära koorinud ja seest ära õõnestanud, nii et jääx järele justkui kauss, kuhu olen hiljem lisanud pruunistunud hakkliha koos riisiga ning peale ladunud tomati ja riivjuustu. Kabatšokk jääb siis hea, kui on piisavalt ahjus küpsenud, kui ei krõmpsu enam hamba all. Päris huvitav söök vaheldusex
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree