Küpsetised

Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tomatid kasta sõelal hetkeks keeva vette, koorida, eemaldada seemned, viljaliha lõigata kuubikuteks.
Kuumas õlis praadida hakkliha, maitsestada soola ja pipraga, lisada tomatikuubikud ja hautada 5-8 minutit.
Kabatšokiviilud maitsestada pipra ja soolaga ning panna vormi kihiti praetud hakklihaga.
Kastmeks segada jahu 1 dl veega ja kallata toidule.
Puistata peale juust ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus 30 minutit.
Riivsai röstida võis ja puistata vormiroale enne serveerimist.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kabatšokki ei keerutanud vaid tarbisin söögiks 26.aug 2013 23:49
Sai maisev kuigi kartsin, et midagi hirmsat valmib. Lisasin pisut küüslauku hakklihale. Teinekord valmista kindlasti veel.
Cappy 12.okt 2011 12:31
Väga maitsev vormiroog sai :P Eriti maitsev on see kaste, mis sinna tekib.
kriiisa 09.sept 2005 15:58
mina olen kabatšoki poolex lõiganud ning ära koorinud ja seest ära õõnestanud, nii et jääx järele justkui kauss, kuhu olen hiljem lisanud pruunistunud hakkliha koos riisiga ning peale ladunud tomati ja riivjuustu. Kabatšokk jääb siis hea, kui on piisavalt ahjus küpsenud, kui ei krõmpsu enam hamba all. Päris huvitav söök vaheldusex
1