Küpsetised

Üleküpsetatud porrulauk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Porruvorm singi ja juustuga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Porrulauk puhastada, keeta soolaga maitsestatud vees nõrgal tulel 20 minutit ja lasta nõrguda.
Kastmeks sulatada või, segada juurde jahu ja kuumutada läbi.
Pikkamööda lisada piim ja pidevalt segades keeta nõrgal tulel 10 minutit.
Maitsestada soola, pipra ja muskaatpähkliga.
Pekk lõigata peenteks ribadeks ja praadida krõbedaks.
Porru panna võitatud vormi, puistata sellele 2 sl pekiribasid, kallata peale kaste ja ülejäänud pekiribad ning juust.
Küpsetada 20 minutit keskmise kuumusega ahjus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa