Küpsetised

Magushapu Rootsi leib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Smigelon
Magushapu leib päevalilleseemnetega
Kogus: 1 portsjon
Koostisained 5 dl grahamjahu 4,1/2 dl rukkijahu 3,75 dl nisuhelbeid 2,1/2 dl nisukliisid 3 tl soola 4 tl soodat või küpsetuspulbrit 2 dl tumedat suhkrusiirupit 1,1/2 l petti 1,2 dl päevalilleseemneid Valmistusõpetus: sega kokku kuivained ja eraldi vedelikud, seejärel sega need omavahel korralikult (tainas peab olema ühtlaselt sametine, aseta vormi ja küpseta 175º C juures u 2 tundi ja 10 minutit
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa