Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Magushapu Rootsi leib

Küpsetised

Magushapu Rootsi leib

Smigelon erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Magushapu leib päevalilleseemnetega
Koostisained 5 dl grahamjahu 4,1/2 dl rukkijahu 3,75 dl nisuhelbeid 2,1/2 dl nisukliisid 3 tl soola 4 tl soodat või küpsetuspulbrit 2 dl tumedat suhkrusiirupit 1,1/2 l petti 1,2 dl päevalilleseemneid Valmistusõpetus: sega kokku kuivained ja eraldi vedelikud, seejärel sega need omavahel korralikult (tainas peab olema ühtlaselt sametine, aseta vormi ja küpseta 175º C juures u 2 tundi ja 10 minutit

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes