Küpsetised

Käroli makaronivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: djkessu
Pitsamaitseline makaronivorm
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1 pakk makarone
300-500 g hakkliha
1 puljongikuubik
sidrunipipart
sojakastet
3 spl jahu
natuke ketsupit või tomatipastat
pizzamaitseainet
2-3 küünt küüslauku
jupp juustu
Valmistusõpetus:
* võtad suurema panni (kõrge äärega)
* praed hakkliha ja maitsestad ära ( puljongikuubik, sidrunipipar)
* siis lisad sojakastet u 3 spl (oleneb maitsest)
* kui hakkliha on rasvane, siis lisad jahu u 3 spl
* siis võtad külma vett ja valad peale, nagu hakkaks hakklihakastet tegema ( vett umbes nii palju kui on vormi sügavus)
* lisad ketsupi, pizzamaitseaine ja küüslaugu
* vahepeal maitse igaks juhuks, et vajalikke maitseaineid lisada
* siis võtad juustu (ise tead kas riivid ära või tükeldad niisama kastme sisse)
* siis lased kastme KERGELT keema
* makaronid (toored) asetad vormi, valad kastme neile peale ja segad kõik läbi
* kogu see segu peab olema nö vee all, et ükski makaron kastmest välja ei jääks
* vahepeal ahjus vaatad, et kui makaronid on veest välja tulnud, siis valad natuke vett juurde
* küpsetad 200 kraadi juures seni kuni makaronid on pehmed u 45-60 min
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
köögikatta 03.apr 2011 13:18
mul ka pmst lemmiktoit niiheaaaa
Hindaja 11.dets 2010 12:13
megaaaa hea , lemmiktoit põhimõtteliselt :)
mare 10.märts 2009 13:18
väge hea
epsu100 24.sept 2006 17:04
Juustu asemel panin "kastmesse" 100g "Merevaiku", juustu panin vormile peale ja vee asendasin piimaga! Tip-top toit tuli, kõik sõid ja kiitsid :P
Evlin 05.mai 2005 11:08
hea lihtne oli teha, kuid ei olnud kõige maitsvam. enam ma seda ei tee.
eti 28.jaan 2005 18:19
Arvan,et on maitsev ,prooviks makaronid poolpehmeks keeta s.o.5 min,siis ei peaks ahjus 60 min küpsetama
siki112 21.dets 2004 09:30
Tundub väga maitsev olevat! Aga tekkis kohe küsimus: kas ei saaks kasutada al dente keedetud makarone, või läheb väga pudruks?
1