Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Käroli makaronivorm

Küpsetised

Käroli makaronivorm

djkessu erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Pitsamaitseline makaronivorm

üle 60 min

1 pakk makarone300-500 g hakkliha1 puljongikuubiksidrunipipartsojakastet3 spl jahunatuke ketsupit või tomatipastatpizzamaitseainet2-3 küünt küüslaukujupp juustu Valmistusõpetus:* võtad suurema panni (kõrge äärega)* praed hakkliha ja maitsestad ära ( puljongikuubik, sidrunipipar)* siis lisad sojakastet u 3 spl (oleneb maitsest)* kui hakkliha on rasvane, siis lisad jahu u 3 spl* siis võtad külma vett ja valad peale, nagu hakkaks hakklihakastet tegema ( vett umbes nii palju kui on vormi sügavus)* lisad ketsupi, pizzamaitseaine ja küüslaugu* vahepeal maitse igaks juhuks, et vajalikke maitseaineid lisada* siis võtad juustu (ise tead kas riivid ära või tükeldad niisama kastme sisse)* siis lased kastme KERGELT keema* makaronid (toored) asetad vormi, valad kastme neile peale ja segad kõik läbi* kogu see segu peab olema nö vee all, et ükski makaron kastmest välja ei jääks* vahepeal ahjus vaatad, et kui makaronid on veest välja tulnud, siis valad natuke vett juurde* küpsetad 200 kraadi juures seni kuni makaronid on pehmed u 45-60 min

KOMMENTAARID

köögikatta 03.apr 2011 13:18
mul ka pmst lemmiktoit niiheaaaa
Hindaja 11.dets 2010 12:13
megaaaa hea , lemmiktoit põhimõtteliselt :)
mare 10.märts 2009 13:18
väge hea
epsu100 24.sept 2006 17:04
Juustu asemel panin "kastmesse" 100g "Merevaiku", juustu panin vormile peale ja vee asendasin piimaga! Tip-top toit tuli, kõik sõid ja kiitsid :P
Evlin 05.mai 2005 11:08
hea lihtne oli teha, kuid ei olnud kõige maitsvam. enam ma seda ei tee.
eti 28.jaan 2005 18:19
Arvan,et on maitsev ,prooviks makaronid poolpehmeks keeta s.o.5 min,siis ei peaks ahjus 60 min küpsetama
siki112 21.dets 2004 09:30
Tundub väga maitsev olevat! Aga tekkis kohe küsimus: kas ei saaks kasutada al dente keedetud makarone, või läheb väga pudruks?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga