Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Täidetud kabatšokid

Küpsetised

Täidetud kabatšokid

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Jugoslaavia roog. Ahjus küpsetatud hakklihaga täidetud kabatšokid.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
250 g Kabatshokk
125 g segahakkliha
0.25 tk sibul
0.25 tk muna
0.75 sl rasv või taimeõli
0.25 sl jahu
peenestatud punane pipar
Vürts
sool
petersellilehed
(tomat)
till
1 dl puljong
Kabatšokid kooritakse, ühelt küljelt lõigatakse tükk ära, kabatšokid õõnestatakse ettevaatlikult, et nad ei puruneks. Hakitud sibul kuumutatakse osas rasvas või taimeõlis, lisatakse hakkliha (soovitavalt mitu korda läbi hakkmasina aetud) ja praetakse hästi läbi. Võetakse tulelt, lisatakse lahtiklopitud muna ning maitsestatakse pipra, vürtsi, soola ja hakitud petersellilehtedega. Kabatšokid täidetakse lihamassiga, asetatakse osa rasvaga määritud ahjuvormi, lisatakse veidi puljongit ja küpsetatakse praeahjus. Kui kabatšokk on küps, lisatakse ülejäänud rasvast, jahust ja puljongist keedetud ning punase pipraga maitsestatud kaste. Juurde pakutakse hapupiima.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree