Küpsetised

Kartuli-hakklihavorm II

Keskmine hinne: 1.74 Allikas: Kartulitoite.
Kartuli-hakklihavorm juustuga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kartulid ja sibul lõigata õhukesteks viiludeks, juust riivida jämedalt. Rasvaga määritud vormi põhja panna ühtlase kihina kartuliviilud, siis sibul, järgmiseks kihiks juust ja hakitud maitseroheline. Pealmine kiht on hakkliha. Valada üle piim või kohvikoor, puistata soola ja pipart. Küpsetada 200°C juures praeahjus kuni 1,5 tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kady 19.okt 2009 10:42
Tegin kartuli vormi ja piima asemel lisasin muna...ning päris hea tundus...vähemalt pere sõi isuga..muna seob kõike omavahel...piim aga lagundab...tehke munaga
Mootorratturhiir 23.mai 2009 19:00
Ja veel, rasva asemel lisasin päevalille-rapsiõli.
Mootorratturhiir 23.mai 2009 18:59
Kasutasin eelmisel päeval keedetud kartuleid ja eelnevalt sibulaga ja maitseainetega maitsestatult praetud hakkliha. Vormi lisasin ka värskeid tomati lõike, tilli, kooritud küüslaugu küüsi ja konserveeritud ananassi tükke-tulemus mõnusalt mahlane ja hõrk! Ahjus valmis max. 30 minutit.
lumepall 03.jaan 2005 15:35
Mina keetsin kartulid eelnevalt ja praadisin ka hakkliha eelnevalt,nii saab rutem ja tuleb mahlasem.Hakklihale lisasin veel tsilli kastet ja küüslauku,meile lihtsalt meeldib niimoodi rohkem.VÄGA HEA!!!!! Lisandiks värske salat.
nelesk 29.nov 2004 11:27
Keedetud kartulite ja eelpraetud hakklihaga tuleb minu arvates just parem. Kartulid ei kuiva küpsedes ära, juust sulab just parajal määral ja maitsed jõuavad ilusti seguneda soovitud tulemuseni. Veel hea soovitus, on piima hulka segada paar muna ja Bon Appetit!
Kaisa 05.okt 2004 14:56
Mina olen seda rooga varieerinud nii, et olen ühe kihina kartulite ja hakkliha vahele kasutanud külmutatud aedviljade segu. Esiteks tuleb vorm niimoodi mahlasem ja teiseks ka veidi tervislikum....
1