Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Šampinjonidega täidetud kabatšokid

Küpsetised

Šampinjonidega täidetud kabatšokid

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Šampinjoni-sibula-juustu-riisitäidisega ahjus küpsetatud kabatšokid.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Kabatshokk
75 g šampinjonid
0.5 tk sibul
0.5 tk küüslauguküüs
0.125 dl valge vein
0.5 sl hakitud petersellilehed
0.25 tl basiilik
sool
valge pipar
0.25 tl sojakaste
0.25 dl riivjuust
0.5 dl keedetud riis
praadimiseks õli
Kabatšokid lõigata pikuti pooleks ja keeta kiiresti. Sibulad tükeldada ja praadida õlis pehmeks. Lisada viiludeks lõigatud šampinjonid ning praadida kergelt. Lisada maitseained, pressitud küüslauk, sojakaste ja vein. Kabatšokid õõnestada lusikaga, sisu peenestada kahvliga ühtlaseks ja segada sibula-seenemassiga. Lisada riis ja riivjuust. Kabatšokipooled täita seguga, panna kuumuskindlasse nõusse ja küpsetada 250°C juures ahjus 20-30 minutit. Pakkuda tomatisalatiga või pihvide lisandina kartuli asemel.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes