Küpsetised

Šampinjonidega täidetud kabatšokid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Šampinjoni-sibula-juustu-riisitäidisega ahjus küpsetatud kabatšokid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Kabatšokid lõigata pikuti pooleks ja keeta kiiresti. Sibulad tükeldada ja praadida õlis pehmeks. Lisada viiludeks lõigatud šampinjonid ning praadida kergelt. Lisada maitseained, pressitud küüslauk, sojakaste ja vein. Kabatšokid õõnestada lusikaga, sisu peenestada kahvliga ühtlaseks ja segada sibula-seenemassiga. Lisada riis ja riivjuust. Kabatšokipooled täita seguga, panna kuumuskindlasse nõusse ja küpsetada 250°C juures ahjus 20-30 minutit. Pakkuda tomatisalatiga või pihvide lisandina kartuli asemel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa