Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Baklažaanivorm hakklihaga

Küpsetised

Baklažaanivorm hakklihaga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Baklažaani- hakklihavom tomatikastmes parmesani juustuga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
150 g Baklažaan
100 g hakkliha
0.25 tk suur sibul
0.75 tl Oregano
sool
valge või must pipar
natuke vett
riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
200 g *konservtomat
0.5 tk küüslauguküüs
0.5 sl peenestatud sibul
0.5 sl õli
0.5 tl oregano, basiilik või petersell
0.5 tl tomatipüree
Hakitud sibul ja maitseained segada hakklihaga. Lisada natuke vett, kui liha on liiga tihke. Kaste - konservtomatid tükeldada. Hakitud sibulat ja küüslauku praadida mõni hetk potis õli sees. Seejärel lisada tomatitükid koos vedelikuga ja maitseained ning keeta nõrgal tulel kaane all 30 minutit. Baklažaanid lõigata umbes 1 cm paksusteks ketasteks. Võiga määritud ahjuvorm vooderdada baklažaanidega. Valada sellele toores hakklihamass, mis katta omakorda kihi baklažaanidega. Peale kallata rohkesti tomatikastet. Vorm katta kaane või fooliumiga ja küpsetada 225°C juures ahjus 1,5 tundi. Juurde pakkuda riivitud parmesani juustu.

KOMMENTAARID

felixfelix 09.aug 2009 22:16
see on moussaka tegelikult
girlyng 19.nov 2006 15:08
vàga hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool