Küpsetised

Baklažaanivorm hakklihaga

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Soome
Baklažaani- hakklihavom tomatikastmes parmesani juustuga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Hakitud sibul ja maitseained segada hakklihaga. Lisada natuke vett, kui liha on liiga tihke. Kaste - konservtomatid tükeldada. Hakitud sibulat ja küüslauku praadida mõni hetk potis õli sees. Seejärel lisada tomatitükid koos vedelikuga ja maitseained ning keeta nõrgal tulel kaane all 30 minutit. Baklažaanid lõigata umbes 1 cm paksusteks ketasteks. Võiga määritud ahjuvorm vooderdada baklažaanidega. Valada sellele toores hakklihamass, mis katta omakorda kihi baklažaanidega. Peale kallata rohkesti tomatikastet. Vorm katta kaane või fooliumiga ja küpsetada 225°C juures ahjus 1,5 tundi. Juurde pakkuda riivitud parmesani juustu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
felixfelix 09.aug 2009 22:16
see on moussaka tegelikult
girlyng 19.nov 2006 15:08
vàga hea!
1