Küpsetised

Põrsafilee riisikatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Ahjus küpsetatud põrsafilee riisikate, kartulite ja tomatitega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sool, värskelt jahvatatud must pipar ja estragon hõõruda fileesse. Purustada küüslauk ja hõõruda samuti fileesse. Kaanega kastrul või ahjupott võitada ning tõsta liha sellesse. Sibularõngad asetada liha peale. Kupatatud seened asetada lihast ühele poole. Kui riiskad on soolatud, tuleb nende maitset kontrollida ja vajaduse korral liigne sool välja leotada. Kooritud toored kartulid asetada teisele poole liha. Konservtomatid purustada ning purgi sisu kallata koos vedelikuga liha peale. Potti tuleb algul kuumutada 275°C juures, hetke pärast vähendada temperatuuri 225-250°C-ni. Küpsetada ahjus tund aega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa