Küpsetised

Sidrunikeeks I

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Lory
Sidrunimaitseline keeks
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
100 g võid
150 g suhkrut
3 muna
1 sidruni mahl ja riivitud koor
2 sl piima
350 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Valmistusõpetus:
Või hõõruda suhkru ja riivitud sidrunikoorega vahule, lisada ühekaupa munad ja hõõruda, kuni suhkur on lahustunud. Lisada vahule vaheldumisi jahu koos küpsetuspulbriga, sidrunimahl ja piim. Keeksivorm määrida võiga, puistata üle riivsaiaga ja taigen vormi valada. Küpsetada mõõdukas kuumuses umbes 45 min.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 30.dets 2011 13:49
Tuli väga uhke. Panin ilu pärast rosinaid, sidrunisukaadi ja kuivatatud aprikoose ka sisse, kõlbab hästi pidulauale.
Redone 30.dets 2011 13:35
kasutasin margariini asemel õli, piima panin mingi lärtsu ilma mõõtmata. Sai küll enam-vähem kallata. Kohe peaks ahjust välja tulema.
Shaggy 18.dets 2004 17:27
kas kogused on ikka kõik õiged? Tegin, kaalusin, mõõtsin, tulemust ei julgenud küllatulnud ämmale-äiale pakkuda. Kuna ei pea end väga tubliks kokaks siis ei julgenud ka midagi kogustes ise muuta, kuid igatahes ei olnud vormi mitte midagi "valada" :)
1