Küpsetised

Karamellikattega punasesõstrapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: liki
Pirukas on kõige maitsvam jahtunult.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Taigen:
2 muna
2 dl suhkrut
2 dl sulatatud võid
4 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 liiter punaseid sõstraid
Kate:
2 muna
1 dl fariinisuhkrut
300 g hapukoort
Valmistusõpetus:
Taigna jaoks sega muna ja suhkur ning lisa sulatatud või.
Sega hulka ka jahu-küpsetuspulbrisegu ja vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Kata taigen marjadega.
Katte jaoks vahusta hapukoor, munad ja fariinisuhkur.
Valmis segu vala marjadele.
Küpseta 200º C juures ahjus 25-30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaia 08.aug 2011 18:48
Kahju, et retsepti juures pilti ei ole, minu kook nägi igatahes küll niiiii isuäratav välja - karamellipruun ja kreemjas, väikeste sõstratäppide-
ga:) Aga maitselt ei olnud ka midagi kurta, mulle meeldis:)
Arete 03.märts 2010 08:45
Mulle ja perele väga meeldis :).Kergelt hapuka täidisega sobis suurepäraselt magus põhi.Mõnus mahlane kook.
1