Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Karamellikattega punasesõstrapirukas

Küpsetised

Karamellikattega punasesõstrapirukas

liki erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Pirukas on kõige maitsvam jahtunult.

20-40 min

Taigen: 2 muna 2 dl suhkrut 2 dl sulatatud võid 4 dl jahu 2 tl küpsetuspulbrit1 liiter punaseid sõstraidKate:2 muna1 dl fariinisuhkrut300 g hapukoort Valmistusõpetus: Taigna jaoks sega muna ja suhkur ning lisa sulatatud või. Sega hulka ka jahu-küpsetuspulbrisegu ja vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kata taigen marjadega. Katte jaoks vahusta hapukoor, munad ja fariinisuhkur. Valmis segu vala marjadele. Küpseta 200º C juures ahjus 25-30 minutit.

KOMMENTAARID

Kaia 08.aug 2011 18:48
Kahju, et retsepti juures pilti ei ole, minu kook nägi igatahes küll niiiii isuäratav välja - karamellipruun ja kreemjas, väikeste sõstratäppide-
ga:) Aga maitselt ei olnud ka midagi kurta, mulle meeldis:)
Arete 03.märts 2010 08:45
Mulle ja perele väga meeldis :).Kergelt hapuka täidisega sobis suurepäraselt magus põhi.Mõnus mahlane kook.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette