Küpsetised

Neeru-šampinjoniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Neeru-šampinjonivormiroog šerriga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Neerudelt eemaldada rasv ning leotada neid veidi aega külmas vees. Seejärel neerud kuivatada ning lõigata viiludeks. Kasta viilud taimeõlisse ning asetada ahjuplaadile. Küpsetada neid veidi aega mõlemalt poolt. Neeruviile võib küpsetada ka grillrestil. Šampinjonid praadida tervetena väheses taimeõlis. Sibulad lõigata rõngasteks ning praadida kuldkollaseks. Kõik komponendid panna ahjupotti või tulekindlasse vormi. Lisada šerri ning veidi puljongit, kui vedelikku on vähe. Lasta mõni minut haududa. Kallata siis serveerimisvaagnale ning garneerida peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa