Küpsetised

Tavariisikarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Tavariisika-sulatatud juustu-porrutäidisega ahjus küpsetatud hakkliharullid.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Tõsta hakkliha kaussi, sega juurde teised taignaained (porru, muna, riivsai, soolatud tavariisikad, valge pipar, rosmariin, vesi). Lase taignal hetke ühtlustuda. Valmista täidis. Haki sulatatud juust kahvliga. Sega loputatud, nõrutatud ja tükeldatud riisikad ning hakitud porru juustuga. Sega täidis ühtlaseks. Rulli hakklihataigen niisutatud töölauale umbes 0,5 cm paksuseks plaadiks. Lõika plaat umbes 7 x 7 cm ruutudeks. Määri ruutude keskele täidist, rulli kokku ja kinnita ühenduskohad hoolega. Lao rullid õlitatud ahjuplaadile ja küpseta 225°C juures ahjus umbes 25 minutit. Serveeri tavariisikarulle koos keedetud kartulite, juurviljade ja salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa