Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Itaalia aedvilja-kartulivorm

Küpsetised

Itaalia aedvilja-kartulivorm

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Itaaliapärane kartuli-kabatshoki-tomativorm.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g kartulid
25 g Kabatshokk
0.25 tk Sibul
0.75 tk Tomat
0.5 küünt Küüslauk
0.25 tl sool
0.25 ml Must pipar
0.25 tl Basiilik (kuivatatud)
0.25 dl piim
0.5 dl rõõsk koor
0.5 tl nisujahu
RIIVITUD EMMENTALI JUUST
0.5 tl Pune
Valmistusviis Koori kartulid ja lõika need paari millimeetri paksusteks viiludeks. Pese kabatshokk ning lõika see kartulitest pisut paksemateks viiludeks. Lao kartuli- ja kabatshokiviilud määritud vormi vaheliti. Koori ja haki sibul ning lõika kääridega tükkideks tomat. Puista tükid viilude vahele. Raputa peale peenestatud küüslauk, sool, pipar ja basiilik. Sega piim, rõõsk koor ja nisujahu ning vala segu vormi. Küpseta rooga 225°C juures ahju keskosas umbes 30 minutit. Puista peale riivjuustu ja punet ning jätka küpsetamist veel 20 minutit. Paku liha või vorstiroa juurde.

KOMMENTAARID

Vorobei 12.veeb 2005 16:00
Mahlane, aroomirikkas, pidulik ja viib keele alla!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga