Küpsetised

Itaalia aedvilja-kartulivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Itaaliapärane kartuli-kabatshoki-tomativorm.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori kartulid ja lõika need paari millimeetri paksusteks viiludeks.
Pese kabatshokk ning lõika see kartulitest pisut paksemateks viiludeks.
Lao kartuli- ja kabatshokiviilud määritud vormi vaheliti.
Koori ja haki sibul ning lõika kääridega tükkideks tomat.
Puista tükid viilude vahele.
Raputa peale peenestatud küüslauk, sool, pipar ja basiilik.
Sega piim, rõõsk koor ja nisujahu ning vala segu vormi.
Küpseta rooga 225°C juures ahju keskosas umbes 30 minutit.
Puista peale riivjuustu ja punet ning jätka küpsetamist veel 20 minutit.
Paku liha või vorstiroa juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vorobei 12.veeb 2005 16:00
Mahlane, aroomirikkas, pidulik ja viib keele alla!
1