Küpsetised

Kartulikübaraga lambakarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Ahjus üleküpsetatud praetud lambakarbonaadid kartulipüreekattega veinikastmes. Antud kogused on mõeldud neljale sööjale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Loputa lambakarbonaadid külma vee all, tupsuta kuivaks ja hõõru sisse soola, pipra ning küüslauguga. Koori ja pese kartulid. Keeda neid soolvees umbes 20 minutit. Suru kuumad kartulid läbi pressi, sega sisse 20 g võid ja kaks munakollast. Sulata pannil 20 g võid, prae selles lambakarbonaade mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Pane kartulimass tordipritsiga lihatükkidele ja määri pealt ühe munakollasega. Aseta karbonaadid ahjuplaadile ja küpseta eelsoojendatud ahjus 250°C (gaasipliidil 5.-6. jaotus) juures, kuni kartulimass muutub kergelt pruunikaks. Kalla pannilt ettevaatlikult ära praerasv, vala juurde oliivõli, punane vein ja puljong. Keeda kaste kokku ja klopi sisse ülejäänud või. Maitsesta kreemjas kaste soola ja pipraga. Sea karbonaadid taldrikutele ja kalla peale kaste.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa