Küpsetised

Suvikõrvitsa-nuudlivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Suvikõrvitsa-nuudlivorm Gorgonzola juustu ja sarapuupähklitega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Keeda nuudleid kergelt soolaga maitsestatud vees umbes 10 minutit, kurna ja vala üle külma veega ning nõruta. Pese, kuivata ja haki basiilik. Sega kokku Gorgonzola ja ricotta juust, pähklid ja vahukoor. Maitsesta soola, pipra ning konjakiga. Pese, kuivata ja riivi suvikõrvitsad. Lao rasvainega määritud vormi esimeseks kihiks kolmandik nii nuudlitest, riivitud suvikõrvitsast kui juustukreemist ja puista peale hakitud basiilikut. Lao veel kaks samasugust kihti. Riputa roa pinnale riivsaia ja kata võitükikestega ning küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C (gaasipliidil 4.jaotus) juures umbes 50 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa