Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kapsa-hakklihavorm

Küpsetised

Kapsa-hakklihavorm

Maitsetaimed köögis.
PrindiSoovita sõbrale
Üleküpsetatud kapsa-hakklihahautis odratanguga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
100 g hakkliha
või või margariin
250 g Valge peakapsas
0.25 tk Sibul
0.5 tk Porgand
1.25 dl lihaleem
0.5 tl sool
0.5 sl hakitud majoraan
0.125 tl Valge pipar
0.125 sl siirup
0.075 dl odratangud
1.Tükelda kapsas ja porgandid ning peenesta sibul. 2. Pruunista hakkliha ja sibul potis. Lisa segule lihaleem, kapsas ja porgandid ja maitsesta. Hauta umbes 30 minutit.3. Keeda tangud pehmeks soolaga maitsestatud vees ja lisa hautatud kapsasegule. Lisa lihaleent nii palju, et segu muutuks mahlakaks. Maitse. 4. Kalla segu võitatud ahjuvormi ja küpseta 175°C juures umbes tund aega.

Märksõnad

kapsa-hakklihavorm

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes