Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kapsa-hakklihavorm I

Küpsetised

Kapsa-hakklihavorm I

paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Serveerida maitserohelisega ülepuistatult, lisandiks keedetud kartulid ning värske salat.

40-60 min

1 keskmine kapsapea300 ga hakkliha2 dl keedetud riisi või karahelbeid1 sibulõli2 muna100 g peekonit4 sl hapukoortsoolapipartValmistusõpetus:1. Soolaga maitsestatud vees keeta kapsapea peaaegu pehmeks. ( Võib keeta ka suuremateks tükkideks lõigatud kapsa )2. Hakklihasse segada peeneks hakitud sibul, keedetud riis või kaerahelbed, sool, pipar ja hapukoor.3. Määrida ahjuvorm õliga, panna selle põhja üks kiht kapsalehti, mis on eelnevalt sõelal nõrutatud ( või sõelal nõrutatud kapsatükid).4. Kapsale asetada kiht hakklihasegu jne. Pealmiseks kihiks peab jääma kapsas.5. Lüüa muna lahti, segada sinna hapukoort ning valada toidule.6. Vorm puistata üle riivsaiaga ning katta õhukeste peekoniviiludega.7. Küpsetada 200 kr praeahjus, kuni peekon on krõbe ning toit küps.

KOMMENTAARID

1katrin 23.nov 2005 13:35
väga maitsev ja huvitav,eriti,et sees oli riis.Aitäh!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes