Küpsetised

Koorene köögiviljavorm

Keskmine hinne: 2 Allikas: 100 rooga
Ahjus küpsetatud koorekastmes köögiviljad jäävad imemaitsvad. Kuna nende pehmekshautamine võtab aega mitu tundi, küpseta vormiroog poolvalmis eelmisel õhtul. Enne serveerimist puista üle riivjuustuga ja küpseta ahjus 30 minutit.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Koori köögiviljad ja lõika imeõhukesteks viiludeks. Sega omavahel sool, pipar ja tüümian. Vala koor potti, lisa jahu ning kuumuta segades nii, et ei jääks tükke. Lisa 2/3 riivjuustust ja sega, kuni juust on sulanud. Lao tükeldatud köögiviljad kihiti kaheliitrisesse (kui kogus on mõeldud kuuele inimesele) võiga määritud ahjuvormi. Riputa kihtide vahele maitseainesegu ja vala peale juustukastet. Puista peale ülejäänud 1/3 riivjuustust. Kata vorm fooliumi või kaanega. Küpseta 175°C juures praeahjus 2 tundi. Eemalda foolium ja küpseta veel 10-15 minutit, et pind pruunistuks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiiaj 31.juuli 2011 09:36
panin ka kartuleid ja mul on sel aastal aeduba ,kaun on pikemkui 50cm ja hästi peenike väga hea supp
nipitiri 06.aug 2010 14:19
Jätsin välja selleri ja lisasin rohelisi ube. Rooga kiitis ka kaasa, kes suhtus skeptiliselt sellesse, et puudu on nii liha kui kartul.
Marie emme 21.okt 2008 13:23
Lisasin ka paar kartulid ning söök sai nii nämma....et kojutulnud mehele enam ei jäänudki.
1