Küpsetised

Ahjuliha köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Ahjus küpsetatud liha kartulite ja porganditega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha tükkideks, maitsesta soola ja pipraga. Pane koos kooritud ja poolitatud kartulite-porganditega ahjuplaadile asetatud küpsetuskotti. Lisa sektoriteks lõigatud sibulad ja purustatud küüslauk. Kalla juurde veidi vett ja tilk õli, sule kotisuu ning naksa kääriotstega koti pealispinda väike auruava. Küpseta 175°C juures 1 tund ja 20 minutit. Lõika koti pealmine osa ära, kalla roog koorega üle ja raputa peale basiilikut. Pane lahtiselt veel 10 minutiks ahju. Soovi korral, eriti rasvasema liha puhul, võib koorega ülevalamine ka ära jääda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tallinnatytsä 08.märts 2015 12:13
Brüleekreem 28.jaan 2012 16:51
Nämma. Karbonaadilõigud tampisin enne kotti panekut ka haamrikesega pehmeks. Sai väga lihtne, kuid maitsev söök.
nimi 14.dets 2010 12:21
Tuttav teeb taolist vormi nii et lisab köögiviljasegu (porgand, lillkapsas, hernes, mingid rohelised varred v kaunad) ja koorele lisab sulajuustu. nii tuleb veel maitsvam ;)
Merlinmmmm 25.apr 2010 03:12
Väga hea! Olen ka ajapuudusel serveerinud küpsetuskotist otse (st ilma kooreta) ja ikka maitseb hea.
pavilion 05.jaan 2010 14:17
terve pere kiitis :Y
anu88 13.veeb 2009 14:35
Praeguseks olen teinud kaks korda, kuid teen kindlasti veel. Väga maitsev on.
asjaarmastaja 10.jaan 2009 10:23
Olen teinud oma 10x, jube maitsev. Kasutan vahukoort, mis paneb täpi "i" peale.
anu88 05.jaan 2009 18:30
Väga maitsev tuli välja. Mehele ka maitses väga :) Teine kordki teen seda :D
muumy 01.okt 2008 14:40
Super hea...
karoli11 06.aug 2008 14:39
Ei saa kohe ütlemata jätta, et mu perele see roog ka VÄGA maitses ja minu jaoks oli plussiks, et lihtne valmistada. Olen juba 2 korda teinud:) Soovitan!
Pirke 16.mai 2008 12:08
Väga maitsev ja lihtsalt valmiv roog. Teen teine kordki.
kalasupifänn 16.apr 2008 10:55
Mina tegin ka fooliumi sees, panin liha rohkem kui retseptis. Väga maitsev oli tõesti. Mees sõi ja kiitis:) Mind veidi ehmatas see kohutav küüslauguhais/lõhn mis tervet mu korterit täistis terve küpsetamise aja aga praele ei jäänud pea üldse maitset küüslaugust, nii et väga hea retsept, soovitan proovida.
cany 06.märts 2008 16:52
ei peagi olema karbonaat. võib muu sealiha olla
maarja84 01.dets 2007 16:35
Mina panin küpsetuskoti asemel fooliumi roale peale. Väga super maitsev tuli! :p
mitsekatse 23.jaan 2007 15:38
meie pere sai tõeliselt maitseva õhtusöögi,kuigi kaelakarbonaadi asendasin tavaliste sealihatükkidega,kus oli ka natuke pekki,tuligi mahlasem,nämmi
Marju7 06.jaan 2007 15:19
kas seda ilma kypsetuskotita ei saa teha ?
pensionär 20.nov 2006 13:46
Tundub et seda retsepti on kerge varieerida - mitmesugune liha sobib. Peab kindlasti proovima. Kuikasutab tailiha pole see toit ka rasvane ja selletõttu kindlasti kasulik.
pirdjee 13.okt 2006 03:06
kanakoivad sobivad oivaliselt,panin juurde kaalika sektorid ja 4-ks lõigatud väikse kapsapea,väga hea tuli.
rasedake 06.okt 2006 17:52
n2mma jah
mari20 01.okt 2006 14:59
väga maitsev ja saab ruttu valmis. kuid kaelakarbonaadi asemel võib kasutada mis tahes liha. kael selleks lihtsalt hea et valmib ruttu koos köögiviljadega
yuula 05.sept 2006 11:09
tundub päris ahvatlev amps!
tom66 12.veeb 2006 22:08
vägagi maitsev ja sobilik eriti talvel kui on vaja energiat
mio 13.sept 2005 14:59
meie perele ka väga maitses. Kindlasti teen veel teinekordki.
Merleke 17.jaan 2005 13:56
Väga maitsev toit ja lihtne valmistada
1