Küpsetised

Pikkpoiss majoneesi ja juustuga

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: erakogu Autor: annike 30
Juustuga kaetud pikkpoiss
Kogus: 1 portsjon
500 g hakkliha
2 muna
3 spl hapukoor
2 spl jahu
100 g juustu
muskaatpähklit,
hakklihamaitseainet
pipart
soola
peale määrimiseks majoneesi
Valmistusõpetus:
Sõtku läbi hakkliha, muna ja hapukoor, lisa maitseained ja osa juustust, lisa jahu ja sõtku seni kuni taigen tuleb kausiküljest lahti. Valmis mass pane ahjuvormi, kata pealt majoneesi ja ülejäänud juustuga. Lisandiks juustu-paprika salat.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 11.juuni 2012 20:23
Poolest kilost hakklihast pikkpoiss küpseb 175-180 kraadi juures 45-60 minutit.
alar 11.juuni 2012 18:10
HELP! tegin retsepti järgi taigna valmis, aga mis kraad i juures ja kui kaua ahjus....rumal küsimus,aga elu esimene pikkpoiss mida valmistan
Annika 26.veeb 2010 13:18
No minu meelest lausa super, olen proovinud erinevad versioone teha pikastpoisitaga see on KINDLASTI üks lemmikutest, seda ka vb sellepärast et armastan juustu ja sellega eriti kokku ei hoidnud samas ka ei liialdanud aga jah Meeldis Vägagi! kindlasti teen veel ja veel....
A-L 07.apr 2009 23:11
Päris hea tuli, kuid veel parem tuleks, kui läbi hakklihamasina ajada suitsupõske ja see hakkliha hulka segada.
jana 22.okt 2008 14:22
eks siis proovime sellepikkpoissi teha,vaatame kas meie perele maitseb.
margit000 19.veeb 2008 17:06
NB! et haklihamass küpsedes ei laguneks tulebki teda segada ja lausa "taguda"-siis muutub see sitkemaks ja seob paremini!
jones 11.jaan 2005 09:30
See on meie pere ammune lemmik.Soovitan asendada jahu riivitud toore kartuliga.Kõrvale ahjukartulid ja juustu küüslaugu salat.Söövad nii suured kui väiksed.
meriketark 06.jaan 2005 14:30
Sõtkuda tainast saab ju igaüks oma soovi järgi,kes soovib siledama konsistensiga pikkapoissi see peabki rohkem segama! oleneb kus ja millal süüa!
Dolores5 03.jaan 2005 11:44
Proovisin ära, minu perele igal juhul maitses.
1