Küpsetised

Pastaroog

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: Heivi Autor: Toidutare
Pastaroog lillkapsa ja brokoliga ( kaalukatele ).
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Pane ahi sooja 250º C
Keeda brokoli ja lillkapsas kerges soolvees umbes 5 minutit.
Hoia alles umbes 2 dl keeduvedelikku kastme jaoks.
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi.
Kaste:
sega jahu vähese piimaga, kuumuta kergelt.
Sega ülejäänud piim, köögiviljadest keetmisel saadud keeduvedelikuga, lisa kastmele ja keeda tasasel tulel umbes 3 minutit. Sega vispliga et ei tekiks tükke.
Lisa riivjuust, maitsesta soola ja pipraga.
Pane keedetud pasta, lillkapsas ja brokkoli kuumakindlasse vormi, kas kihiti või segamini. Vala üle kastmega. Puista peale pähkleid ja riivjuustu. Küpseta ahjus 250º C juures umbes 10-15 minutit.
Hea teada !
Soovikorral võid kasutada lillkapsa ja brokkoli asemel porgandit või kaalikat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mary5555 31.jaan 2009 14:49
lillkapsast 125g ja brokkolit siis umbes sama palju?
Marissa666 06.mai 2005 11:02
Miks mitte kasutada ka merikapsast ja kindlasti mozzarella juustu, see annab õige maitse juurde
Kessukas25 30.jaan 2005 17:21
Proovisin järgi ja võin öelda,et väga hea oli.Täitis hästi kõhtu ja ei olnud rammus. :)
1