Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kannelloonid hakklihaga

Küpsetised

Kannelloonid hakklihaga

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Hakklihaga täidetud kannelloonid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk kannelloonid
150 g hakkliha
12.5 g pesto
sool
Must pipar
25 g Sibul
0.5 dl vahukoor
0.5 dl piim
0.75 g Tüümian
25 g riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
Segage hakkliha, hakitud sibul ja pesto kokku ning maitsestage soola ja pipraga. Täitke kannelloonid (suured toruja kujuga pastatooted) täidisega ja asetage torukesed ahjuvormi. Järgmisena segage piim, vahukoor, tüümian ning maitsestage soola ja pipraga. Valage kaste täidetud kannelloonidele ja küpsetage rooga ahjus 180°C juures 20-30 minutit. Mõni minut enne küpsemisaja lõppu riputage roale riivitud parmesani juustu ning küpsetage veel veidi. Serveerimisel kaunistage tüümianioksakestega.

KOMMENTAARID

ellle 02.veeb 2010 22:10
tegin seekord täpselt retsepti järgi - ahjus hoidsin 30 min ja õnnestusid ideaalselt!
ellle 31.jaan 2010 22:34
kindlasti ära keeda - ma ei kujuta ette kui paha siis liha sinna sisse toppida oleks... mina panin ahju keetmata kannelloonid toore hakklihaga nagu retseptis öeldud, aga igaks juhuks hoidsin kauem, ootasin et pealt juust ilusti pruunistuks ja juustu panin rohkem ka. Sellest liiga kaua hoidmisest aga midagi head ei tulnud - kannelloonid lagunesid tõstmisel laiali ja liha oleks võinud pehmem jääda... Nii et järgmine kord püüan retsepti-aegadest kinni pidada. Juustu võib küll rohkem panna - nämm!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool