Küpsetised

Kannelloonid hakklihaga

Keskmine hinne: 3.64 Allikas: Targu talita.
Hakklihaga täidetud kannelloonid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Segage hakkliha, hakitud sibul ja pesto kokku ning maitsestage soola ja pipraga. Täitke kannelloonid (suured toruja kujuga pastatooted) täidisega ja asetage torukesed ahjuvormi. Järgmisena segage piim, vahukoor, tüümian ning maitsestage soola ja pipraga. Valage kaste täidetud kannelloonidele ja küpsetage rooga ahjus 180°C juures 20-30 minutit. Mõni minut enne küpsemisaja lõppu riputage roale riivitud parmesani juustu ning küpsetage veel veidi. Serveerimisel kaunistage tüümianioksakestega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ellle 02.veeb 2010 22:10
tegin seekord täpselt retsepti järgi - ahjus hoidsin 30 min ja õnnestusid ideaalselt!
ellle 31.jaan 2010 22:34
kindlasti ära keeda - ma ei kujuta ette kui paha siis liha sinna sisse toppida oleks... mina panin ahju keetmata kannelloonid toore hakklihaga nagu retseptis öeldud, aga igaks juhuks hoidsin kauem, ootasin et pealt juust ilusti pruunistuks ja juustu panin rohkem ka. Sellest liiga kaua hoidmisest aga midagi head ei tulnud - kannelloonid lagunesid tõstmisel laiali ja liha oleks võinud pehmem jääda... Nii et järgmine kord püüan retsepti-aegadest kinni pidada. Juustu võib küll rohkem panna - nämm!
1