Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Põrsapats sisefileest

Küpsetised

Põrsapats sisefileest

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Põrsapats sisefileest. Kiirelt valmiv huvitav sealiharoog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk sea sisefilee
sealiha maitseaine või liha üdlmaitseaine
Lõika sea sisefilee pikuti kolmeks, hõõru maitseaine kätega liha sisse. Punu lihatükkidest pats ja kinnita otsad tikuga. Pruunista pannil ning tõsta 10 minutiks ahju 140°C juurde järelküpsema. Sobib ka grillimiseks ja barceque-ahjus küpsetamiseks.

KOMMENTAARID

sofikiisu 29.veeb 2008 16:35
Superidee -PATS teha sisefileest.Ülimait-
sev ja kena ka.Mitu korda juba tehtud. Ainult kuna üld-ja segumaitseaineid ei kasuta,tegin ise segu ürtidest,soolast ja värskelt jahvatatud mustast piprast.Ja patsipunumise ajal panin 2 toorsuitsupeekoni viilu patsi keerdude vahele. Tulemus-
super .
eideke 09.sept 2005 10:58
Tasub kindlasti proovida - valmistamisele kulub vähe aega ja saab tõelise hõrgutise, mis ka hea välja näeb !
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga