Küpsetised

Põrsapats sisefileest

Keskmine hinne: 2.47 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Põrsapats sisefileest. Kiirelt valmiv huvitav sealiharoog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika sea sisefilee pikuti kolmeks, hõõru maitseaine kätega liha sisse. Punu lihatükkidest pats ja kinnita otsad tikuga. Pruunista pannil ning tõsta 10 minutiks ahju 140°C juurde järelküpsema. Sobib ka grillimiseks ja barceque-ahjus küpsetamiseks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sofikiisu 29.veeb 2008 16:35
Superidee -PATS teha sisefileest.Ülimait-
sev ja kena ka.Mitu korda juba tehtud. Ainult kuna üld-ja segumaitseaineid ei kasuta,tegin ise segu ürtidest,soolast ja värskelt jahvatatud mustast piprast.Ja patsipunumise ajal panin 2 toorsuitsupeekoni viilu patsi keerdude vahele. Tulemus-
super .
eideke 09.sept 2005 10:58
Tasub kindlasti proovida - valmistamisele kulub vähe aega ja saab tõelise hõrgutise, mis ka hea välja näeb !
1