Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Rostbiif

Küpsetised

Rostbiif

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rostbiif. Antud retsept on kuuele sööjale.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg kondita veiseliha (parim on veise tagaosa ristluutükk)
sinep
sool
must pipar
Hõõru liha sinepi ja pipraga sisse, pruunista pannil kõrgel kuumusel. Tõsta ahjuplaadile ning raputa üle soolaga. Küpseta 180°C juures 30 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60°C. Küpsusastet saad kontrollida, torgates prae keskele varda. Kui eraldub punakat mahla, on liha seest veel toores. Roosa mahl näitab keskmist valmidust ning selge mahla puhul on liha küps. Serveeri sinepikastmega.

Märksõnad

rostbiif

KOMMENTAARID

Hindaja 12.sept 2012 16:09
Väga mõnus kringli sisse panna.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga