Küpsetised

Rostbiif

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rostbiif. Antud retsept on kuuele sööjale.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Hõõru liha sinepi ja pipraga sisse, pruunista pannil kõrgel kuumusel. Tõsta ahjuplaadile ning raputa üle soolaga. Küpseta 180°C juures 30 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60°C. Küpsusastet saad kontrollida, torgates prae keskele varda. Kui eraldub punakat mahla, on liha seest veel toores. Roosa mahl näitab keskmist valmidust ning selge mahla puhul on liha küps. Serveeri sinepikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 12.sept 2012 16:09
Väga mõnus kringli sisse panna.
1