Küpsetised

Pajapraad vasikalihast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Liharaamat.
Lehttainakaanega pajapraad vasikalihast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha kuubikuteks, paneeri soola ja valge pipraga maitsestatud jahus. Pruunista kastrulis või sees. Viiluta sibul, porgand ja seller. Aseta köögiviljad liha peale, vala üle puljongi ja tomatikonserviga. Lisa ka purustatud küüslauk ja maitseained, hauta madalal kuumusel kaane all 1-1,5 tundi. Vala valmis roog ahjuvormi ning kata lehttainaga. Küpseta ahjus 200°C juures seni, kuni tainas on pealt kudlpruun. Serveeri keedetud kartulite, riisi ja marineeritud köögiviljadega. Argipäeviti võid valmistada rooga ka ilma lehttainakaaneta. Retsept on arvestatud neljale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa