Küpsetised

Täidetud vasikaliharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Liharaamat.
Seene- ja juustutäidisega vasika-hakkliharullid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sega kausis koor ja riivsai, lase 10 minutit paisuda. Lisa hakkliha ja sega läbi. Lisa ka muna ja maitseained, töötle ühtlaseks. NB! Segu peab jääma nii sitke, et seda on võimalik vormida. Laota hakklihamass ühtlase kihina töölauale ning lõika sellest soovitud suurusega ruudud (nt 10x10 cm). Sega omavahel täidiseained, pane igale ruudule lusikaga täidist ja keera rulli. Pruunista rulle pannil mõlemalt poolt. Lao ahjuvormi, kalla peale puljong (nii palju, et pool rullidest oleks kaetud) ning hauta 175°C juures kaane all 10 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa