Küpsetised

Ahjuroog lambalihast

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: 100 rooga
Ahjuroog lambalihast kartuli, tomati ja suvikõrvitsaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid ja lõika võimalikult õhukesteks viiludeks. Viiluta ka tomat ja suvikõrvits. Aseta köögiviljad kihiti ahjuvormi ning maitsesta soolaga. Sega omavahel sojakaste, õli ja rosmariin ning hõõru pool sellest lihale. Aseta liha köögiviljadele ja küpseta ahjus 225°C juures 20 minutit. Keera liha ning maitsesta ülejäänud poole maitseseguga, küpseta veel 20 minutit või kuni liha on pehme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AgaateNetta 26.okt 2010 15:17
Tõesti oli maitsev.. mul jäi sellise ahjus olemise ajaga toit aga veidi toores. Umbes 10 minutit kauem peaks olema.
maiesaare 24.nov 2007 22:20
hää ja väga hää
1