Küpsetised

Ahjupraad lambakarreest

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ahjupraad lambakarreest.
Kogus: 6 portsjonit
Vajadusel eemalda lihalt üleliigne kelme ning puhasta väljaulatuvad kondiotsad. Sega kokku maitsesegu ja määri lihale. Pane liha kilekotti või kaanega kaussi, tõsta ööpäevaks külma. Eemalda üleliigne maitsesegu ning pruunista liha pannil, seejärel küpseta ahjus 175°C juures 15-30 minutit (vastavalt soovitud küpsusastmele). Lõika liha enne serveerimist viiludeks, paku koos ahjukartulite ja köögiviljadega. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 10.okt 2011 18:38
suurepärane maitse on grillitult :) ahjus jääb siiski lambale omane (imelik) maitse
1