Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Ahjupraad lambakarreest

Küpsetised

Ahjupraad lambakarreest

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Ahjupraad lambakarreest.
Retsept
portsjonile
1 tk lambakarree
1 dl punane vein
1 tk tükeldatud apelsin
2 küünt purustatud küüslauk
2 sl värske koriander
1 sl õli
1 tl sool
2 tl Donner &#034W&#034 maitseaine
Vajadusel eemalda lihalt üleliigne kelme ning puhasta väljaulatuvad kondiotsad. Sega kokku maitsesegu ja määri lihale. Pane liha kilekotti või kaanega kaussi, tõsta ööpäevaks külma. Eemalda üleliigne maitsesegu ning pruunista liha pannil, seejärel küpseta ahjus 175°C juures 15-30 minutit (vastavalt soovitud küpsusastmele). Lõika liha enne serveerimist viiludeks, paku koos ahjukartulite ja köögiviljadega. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

KOMMENTAARID

Hindaja 10.okt 2011 18:38
suurepärane maitse on grillitult :) ahjus jääb siiski lambale omane (imelik) maitse
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga