Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lambalihast kebab

Küpsetised

Lambalihast kebab

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Vardas küpsetatud lamba hakklihast rullid.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g lamba hakkliha (võib ka lamba-veise seguhakkliha)
2 tk Sibul
1 tk muna
2 sl hakitud petersell
2 tl kartulijahu
sool
Must pipar
toiduõli
Sega omavahel hakkliha, hakitud sibulad ja petersell ning muna. Kui hakkmass tundub vedel, lisa ka kartulijahu. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi puidust varraste ümber sõrmejämedused rullid, tõsta tunniks külmikusse. Enne küpsetamist määri pealt kergelt õliga. Pruunista pannil mõlemalt poolt ning pane seejärel ahju 175°C juurde 15 minutiks järelküpsema. Serveeri eraldi suupistena või pitaleiva ja värske köögiviljasalatiga. Iga sööja kohta arvestada 2 varrast, üks varras 60-70 g.

Märksõnad

lambalihastkebab

KOMMENTAARID

olev 16.mai 2009 11:25
maitsev
santaana 27.veeb 2005 15:16
Kebabid on vaga maitsvad ,ukskoik mis hakklihast nad tehtud on.Mina ise olen vurtsika liha poodaja ja minu soovitus oleks lisada hakklihale natuke,purustatud rosmariini,ore-
gaanot,basiilikut ja curryt,maitserohe-
line voib olla kuivatatud,koike teelusika otsaga.Proovige,ma usun,et teile meeldib.Koige parem oleks muidugi kupsetada valigrillil ,kus saab suitsutosu ka natuke juurde,see lisab maitset.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes