Küpsetised

Peekonisse keeratud hakkliharullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Suitsupeekonisse keeratud hakkliharullid on tõeliselt hõrk suutäis, mis ühendab endas mahlakust ja mõnusat suitsumaitset.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta kastrulis õli ning pruunista selles peenestatud sibul ja küüslauk. Jahuta ja sega hakklihaga, maitsesta soola-pipraga. Vormi saadud massist ühtlased rullid ning keera nende ümber peekoniviilud. Prae pannil igalt poolt kuldpruuniks ning pane seejärel ahju 175°C juurde järelküpsema. Serveeri värske salati, riisi või kartulite ja meelepärase kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tüli 03.mai 2010 21:02
Super head! Lisasin ka natuke riivsaia. Kindlasti teen veel. Ja mis peamine, nii lihtne teha.
epppossul 16.veeb 2010 18:07
Väga maitsvad rullid tulid. Lisasin hakklihamassile ka natuke riivsaia. Kindlasti valmistan veel. Head ja lihtsad
kaisu060 16.veeb 2010 14:14
Väga maitsvad, kõik sõid ja kiitsid (Y)
Tsitrus 26.jaan 2010 13:20
ja kindlasti toorest hakkliha rulida peekonisse.
Tsitrus 26.jaan 2010 13:18
aga soovitavalt mitte teha seahakklihast sest see ei sobinud liiga rammus, seguhakklihaga ülihead viis pluss.
NAAJ 18.nov 2009 13:53
Umbes pool tundi
tüli 18.nov 2009 13:10
Kaua see järelküpsemine aega võtab?
Tsitrus 18.nov 2009 12:52
Väga väga maitsev toit:Y
Cathy 27.aug 2009 11:09
Kas lihtsalt suitsubeekonist saab ka teha kui toor suitsueekonit pole? Või on väga suur vahe?
rezzi 06.mai 2006 10:30
söödav ja kerge valmistada.kindlasti teeme uuesti seda toitu.
svetlana 03.märts 2005 13:14
väga hea toit.ainult mina rullisin toorest hakkliha peekonisse
kaapekakk 02.märts 2005 13:39
Väga kiirelt valmistatav ja maitsev suutäis
tango 26.veeb 2005 20:27
Jube heatoit! Minu meelest peekonist valmistatud toidud on nii nämmad,et viib keele alla.
1