Küpsetised

Munaga täidetud hakklihapallid

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: 100 rooga
Munaga täidetud hakklihapallid ehk Šoti munad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Maitsesta hakkliha soola-pipraga Lisa kaks muna ja jahu, sega tihedaks massiks. Mässi saadud hakkmass ümber keedetud muna ning veereta käte vahel ümmarguseks. Võid teha ka väikseid hakklihapalle ümber vutimunade (siis saad 12 palli). Soovi korral paneeri pallid riivsaias või seesamiseemnetes. Prae rohkes õlis pruuniks ning järelküpseta ahjus 175°C juures 15 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 26.jaan 2015 21:47
Ma sain Šotimaal ühes restos selliseid nn šoti mune, see keedumuna seal sees (seal oli kanamuna) oli veel natukene pehme/vedela kollasega, serveeriti lahtilõigatult mingite salatilehtede padjal, imehea ja imeilus!
M. 08.nov 2014 15:43
Maitsvad!
Lyly 17.veeb 2014 06:21
I read your poitnsg and was jealous
Kaisa-Liisa 25.jaan 2014 20:07
Super head! Tegin vutimunadega ja lisasin hakklihamassile veel sibulat ka. Serveerisin krõbedate ahjukartulitega. Väga mõnus kodune suutäis. :)
gerda 30.märts 2013 20:35
maitsvad ja lihtne teha
Liis 22.sept 2009 14:14
Väga head said, soovitan soojalt :)
liisa 20.aug 2009 13:18
nostalgia.....
liisa 20.aug 2009 13:18
:)minu vanaema pakkus neid ikka,kui oli mõni pidulik sündmus.nii maitsvad olid.ja täidetud mune ka.....
Snuupiduu 11.okt 2006 13:54
hakklihapallide sisse olen pannud ka seeni, väga head tulevad
Patsik 08.apr 2006 13:43
see on tõesti väga omapärane ,olen seda ennegi teinud. väga hästi sobib keedu kartuli ja ürdi kastmega
salamander1 24.okt 2005 22:03
mega hea nii mõnna
Nona 01.märts 2005 15:37
mina tegingi vutimunadega, nii külmalt kui soojalt, mina pakkusin külmalt saunaõhtul koos ksüüslaugu-
koorekastmega.
kokamoor 28.veeb 2005 11:01
Väga maitsvad ja sobivad suurepäraselt külalistele pakkuda. Tegin küll kanamunadega, kuid pere arvas, et vuti omadega oleks parem. Hakklihale lisasin ka veidike sibulat :)
1