Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Coca-Colaga marineeritud lambapraad

Küpsetised

Coca-Colaga marineeritud lambapraad

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Coca-Colaga marineeritud terve lambakints.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk terve lamba tagakints
1.5 l Coca-Cola (või džinn toonikuga)
sool
Must pipar
Vala Coca-Cola lihale ja lase külmas seista 2-3 päeva, seejärel kuivata köögipaberiga. Küpseta praeahjus 150°C juures umbes 2 tundi, kuni liha on küps ning sisetemperatuur 72°C. Valmis liha maitsesta soola-pipra seguga. Keera köögirätikusse ja lase pool tundi seista, enne kui serveerid. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale sööjale.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga