Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Coca-Colaga marineeritud lambapraad

Küpsetised

Coca-Colaga marineeritud lambapraad

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Coca-Colaga marineeritud terve lambakints.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk terve lamba tagakints
1.5 l Coca-Cola (või džinn toonikuga)
sool
Must pipar
Vala Coca-Cola lihale ja lase külmas seista 2-3 päeva, seejärel kuivata köögipaberiga. Küpseta praeahjus 150°C juures umbes 2 tundi, kuni liha on küps ning sisetemperatuur 72°C. Valmis liha maitsesta soola-pipra seguga. Keera köögirätikusse ja lase pool tundi seista, enne kui serveerid. Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale sööjale.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga