Küpsetised

Õllega marineeritud praad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Maire Suitsu
Tume õlu annab ulukilihale ja vanemale veiselihale meeldiva lõhna ja maitse ning muudab liha pehmemaks ja mahlasemaks.
Kogus: 1 portsjon
Jahvata must pipar jämedalt, purusta loorberilehed ja kadakamarjad.
Pane liha tugevasse kilekotti ja kalla marinaad peale. Sule kott, aseta kaussi või vaagnale ja vii paariks päevaks jahedasse kohta.
Marineerumise ühtlustamiseks keera kotil vahetevahel teine külg.
Kuivata liha paberiga ja määri õliga sisse, lase toatemperatuuril 30 minutit soojeneda.
Küpseta pannirestil 150° juures 2–3 tundi, mille jooksul lihatermomeetri näit peaks tõusma 77°-ni.
Sool raputa liha pinnale mitte varem kui tund pärast küpsetamise algust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nemanja 17.veeb 2014 03:34
I have been so bewrdleied in the past but now it all makes sense!
Kristina 26.dets 2010 14:21
Suurepärane, soovitan teha, marulihtsalt väga maitsev, panin roosmariini kadakamarjade asemel, viib keele alla! Häid jõule!
1