Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Õllega marineeritud praad

Küpsetised

Õllega marineeritud praad

Maire Suitsu Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Tume õlu annab ulukilihale ja vanemale veiselihale meeldiva lõhna ja maitse ning muudab liha pehmemaks ja mahlasemaks.
Retsept
portsjonile
375 g põdra või veise praetükk
1.25 dl tume õlu
must pipar
0.5 tk Loorber
Kadakamarjad
Jahvata must pipar jämedalt, purusta loorberilehed ja kadakamarjad. Pane liha tugevasse kilekotti ja kalla marinaad peale. Sule kott, aseta kaussi või vaagnale ja vii paariks päevaks jahedasse kohta. Marineerumise ühtlustamiseks keera kotil vahetevahel teine külg. Kuivata liha paberiga ja määri õliga sisse, lase toatemperatuuril 30 minutit soojeneda. Küpseta pannirestil 150° juures 2–3 tundi, mille jooksul lihatermomeetri näit peaks tõusma 77°-ni. Sool raputa liha pinnale mitte varem kui tund pärast küpsetamise algust.

KOMMENTAARID

Nemanja 17.veeb 2014 03:34
I have been so bewrdleied in the past but now it all makes sense!
Kristina 26.dets 2010 14:21
Suurepärane, soovitan teha, marulihtsalt väga maitsev, panin roosmariini kadakamarjade asemel, viib keele alla! Häid jõule!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga