Küpsetised

Seafilee peekonis

Keskmine hinne: 2.08 Allikas: TT foorum - Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev ahjupraad
Kogus: 1 portsjon
Riputa lihale soola ja pipart ja lase maitsestuda. Lao peekoniviilud väikese ülekattega tööpinnale ja keera filee nii saadud ümbrisse. Lõika rull juppideks, kinnita need vajadusel puidust hambaorkidega ning prae õliga kergelt pintseldatud pannil ümberringi pruuniks. Lao ühe kihina tihedalt väikesse ahjuvormi ja järelküpseta 200° juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mio 21.okt 2005 16:55
nu asi ilmselt pruunistamise efektis
maverik 22.sept 2005 20:20
Ma ei möista, miks peaks selle rulli lahti löikama - löigata vöib ju (peakski) alles peale küpsemist Jääb nagu mahlane ja maitsestub paremini
1