Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Seafilee peekonis

Maitsev ahjupraad
Retsept
portsjonile
0.25 tk suur sea sisefilee
50 g pikad peekoniribad
sool
pipar (purustatud)
Riputa lihale soola ja pipart ja lase maitsestuda. Lao peekoniviilud väikese ülekattega tööpinnale ja keera filee nii saadud ümbrisse. Lõika rull juppideks, kinnita need vajadusel puidust hambaorkidega ning prae õliga kergelt pintseldatud pannil ümberringi pruuniks. Lao ühe kihina tihedalt väikesse ahjuvormi ja järelküpseta 200° juures 20 minutit.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

mio 21.okt 2005 16:55
nu asi ilmselt pruunistamise efektis
maverik 22.sept 2005 20:20
Ma ei möista, miks peaks selle rulli lahti löikama - löigata vöib ju (peakski) alles peale küpsemist Jääb nagu mahlane ja maitsestub paremini
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes