Küpsetised

Baklažaani-tomativorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Baklažaanivorm juustu ja tomatikastmega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Viilutage baklažaan.
Praadige viilud mõlemalt poolt pannil või grillige grillil.
Tükeldage sibul ja porgand ning praadige kiiresti mõlemalt poolt.
Segage kokku kõik kastme komponendid ja keetke 10 minutit.
Laduge kihiti ahjuvormi baklažaanid, tükeldatud värsked tomatid, tükeldatud värske basiilik (tükeldatud küüslauk), sool-pipar, tomatikaste ja juust.
Riputage üle riivjuustuga.
Küpsetage rooga ahjus 180°C juures umbes 20 minutit.
Kastmele võite lisada ka keedetud kruupe või liha või kala.
Serveerige kuumalt.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annemai 29.aug 2005 08:58
See ju Kreeka moussaka
sikupill 26.aug 2005 16:41
Väga hea toit, eriti kui lisada veel natuke kartulit ja suitsuliha siis ongi soolane toit valmis. Soovitan kõigile soojalt!
Efu 22.aug 2005 11:17
Praktiliselt sama retsept on "100 suppi ja pajarooga" raamatus nime all Kreeka vormiroog. Seal on lisaks ülaltoodule: kihtide vahele raputa riivjuustu ja feta juustu kuubikuid-tükikesi. Aga roog viib keele alla.
1