Küpsetised

Lasanje IV

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri.
Lasanje on üks vanimaid Itaalia toite, mida väljaspool Bolognat valmistatakse bešamellkastmega, algupärast varianti aga parmesani juustuga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata kastrulis või. Lisa peeneks hakitud sibul, porgand, seller ja peekon. Kuumuta 5 minutit. Lisa hakkliha ja pruunista 5 minutit. Lisa tomatid, vein ning basiilik. Hauta tasasel tulel kaane all tund aega. Kuumuta soolaga maitsestatud vesi suures potis keemiseni ja keeda lasanjeplaate 4 minutit. Nõruta ja aseta küpsetuspaberile. Kuumuta ahi 200°C-ni. Aseta suure võitatud ahjuvormi põhja kiht lasanjeplaate. Kata poole lihakastmega ja puista üle kolmandikuga riivjuustust. Tee nii veel üks kiht. Viimaseks kihiks pane lasanjeplaadid ja puista üle riivitud juustuga. Kata võitükikestega ning küpseta ahjus 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kkk 18.jaan 2012 19:04
See on üks parimaid retsepte mis ma lugenud olen, lasanje kohta!:)
1