Küpsetised

Seenelasanje

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri.
Seene-porrulasanje.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata rasvaine kastrulis, lisa jahu ja sega hoolikalt. Lisa piim ning kuumuta kastet pidevalt segades keemiseni. Maitsesta kaste ja lisa riivjuust. Määri pikk vorm võiga, kalla põhjale osa kastmest ning kata see lasanjeplaatidega. Lisa kiht tugevalt maitsestatud porru-seenerooga, millele võid lisada tomatipastat. Kata kiht juustukastmega. Korda seda, kuni kõik ained on ära kasutatud. Jäta kõige pealmiseks kihiks juustukastet ja riputa sellele veel riivjuustu. Küpseta lasanjet ahjus 200°C juures 40-50 minutit. Kata vorm alguses fooliumiga, võta see 15 minuti pärast ära. Kui lasanje on valmis, lase sellel enne serveerimist veidi maitsestuda ja taheneda. Nii on selle maitse kõige parem. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa