Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Hapukapsalasanje

Küpsetised

Hapukapsalasanje

Kiiresti ja nutikalt.
PrindiSoovita sõbrale
Roog kaalujälgijatele. Lasanje hapukapsa, nektariini, tomati ja basiilikuga.

20-40 min

Ettevalmistusaeg umbes 5 minutit Küpsetusaeg umbes 20 minutit

Retsept
portsjonile
1 tk nektariin
150 g hapukapsas (konserveeritud)
200 g hõõrutud tomatid
1 tl (hakitud) Basiilik (värske)
Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
2 tk (40 g) lasanjeplaat
1.5 sl (30 g) lahja kodujuust
2 sl (30 g) riivjuust (30% rasva kuivaines)
Lõika nektariin seibideks. Sega hapukapsas, tomatid ja nektariinilõigud kokku, maitsesta basiiliku, pipra ja paprikapulbriga. Aseta madalasse ahjuvormi vaheldumisi lasanjelehed ning kapsamass. Alusta ja lõpeta kapsaga. Sega kokku kodujuust ja riivjuust ning pane lasanjele. Küpseta rooga eelsoojendatud ahjus 200°C juures umbes 20 minutit. Enne serveerimist puista üle basiilikuga.

Märksõnad

hapukapsalasanje

KOMMENTAARID

lammas 18.märts 2012 21:39
Minul puudus paprikapulber, kuid serveerides lisasin peale veel magushaput t?illikastet! Väga hää!:Y
jutita 06.juuni 2006 11:47
Asi on kindlasti maitses, tegin ka ära ja mulle meeldis,suurele seltskonnale vist ei teeks aga oma perele kindlasti veel siis kui värsket basiilikut hangin ,seekord pidin leppima kuivatatud basiilikuga.
kodar 19.jaan 2006 20:13
tegin paljudele inimestele, lootuses et tuleb hea, aga üks suuremaid läbikukkumisi, ja odav ka ei tulnud. Võibolla on asi minus
heldus 16.nov 2005 11:49
päris mõnus asi.
janacek 15.nov 2005 23:58
Valmistasin ka kunagi ammu. Enam ei tee.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga