Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Kapsavorm II

Hautatud kapsavorm tangudega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
375 g (või vähem) Valge peakapsas
0.5 dl (või vähem) riis või odratang
0.25 dl vesi
0.25 sl Sool
0.5 tk Muna
0.5 tk (või vähem) Sibul
0.25 sl õli
0.5 tl Sool
Valge pipar
0.5 tl (või vähem) Majoraan
Lõika kapsas peenteks ribadeks. Keeda kapsas väga väheses vees pehmeks. Keeda riis või odratangud soolaga maitsestatud vees pehmeks. Hauta peenestatud sibulat õlis. Sega kapsas, riis või tangud, maitseained, munad ja nii palju kapsa keeduvedelikku , et moodustub vedela pudru paksune segu. Pane segu ühte suurde või kahte väiksemasse rasvaga määritud vormi. Küpseta rooga ahjus 175-200°C juures paar tundi.

Märksõnad

iikapsavorm

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes