Küpsetised

Toitev õunapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kiiresti ja nutikalt.
Roog kaalujälgijatele. Pitsa õuna-singi-juustukattega.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg umbes 5 minutit Taina kerkimisaeg umbes 30 minutit Roa valmimisaeg umbes 20 minutit

Kogus: 1 portsjon
Sõtku pärmitainas hästi läbi ja lase kaane all umbs 30 minutit kerkida. Lõika õunad ja sink väikesteks kuubikuteks ning sega läbi. Aseta laialirullitud pärmitainas väiksemasse ahjuvormi (läbimõõt umbes 16 cm  ühe inimese kohta), tõsta tainaäär pisuta kõrgemale ning aseta tainale õunamass. Lahusta köögiviljapulongipulber soojas vees, lisa lahtiklopitud muna, maitsesta soola-pipraga. Lisa petersell ja vala vedelik õunamassile. Lõika juust väikesteks kuubikuteks, puista õunamassile ning küpseta eelsoojendatud praeahjus 200°C juurs umbes 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mõtlik 28.nov 2009 09:55
pärmitaigen, õun, juust - nende ainetega peaks kalujälgijad ettevaatlikud olema...
Tiisu 26.jaan 2006 00:28
Lihtne ja hea pirukas.
pirukad 25.jaan 2006 23:47
tõsi,et kiirelt valmiv ja väga maitsev kasulik
1