Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Porgandi-astelpaju keeks

Küpsetised

Porgandi-astelpaju keeks

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Porgandi-astelpaju keeksi võib julgesti pakkuda ka peenel vastuvõtul.

40-60 min

Retsept
portsjonile
300 g nisujahu
200 g suhkur
10 g Küpsetuspulber
4 tk Muna
ühe sidruni riivitud koor
200 g Porgand
100 g marju Astelpaju
Muskaatpähkel (jahvatatud)
suhkur marjade maitsestamiseks
Vahustage munad ja suhkur. Seejärel lisage purustatud muskaatpähkliga maitsestatud riivitud porgandid ning suhkruga segatud astelpajumarjad ja riivitud sidrunikoor. Lõpuks lisage küpsetuspulbriga segatud jahu. Kallake tainas õliga määritud keeksivormi ning küpsetage keeksi ahjus 175°C juures 30-40 minutit.

KOMMENTAARID

kissuke 19.sept 2014 18:34
Nii maitsev1
tammekad 26.aug 2010 14:09
super hea keeks! Mul seisis astelpaju karp juba aasta aega sügavas ja ei osanud midagi peale hakata. Nüüd tekkis ruumipuudus ja pidin sellest "lahti saama" ÕNNEKS otsustasin selle keeksi kasuks ja ei kahetse. Need mõnusad mahlased marjad mahlase keeksi sees olid SUPER head. Teeks iga kell veel.
pätu 21.apr 2009 10:31
Tegin täpselt õpetuse järgi. Imestama pani see, et rasvainet üldse polnud, aga keeks sai üllatavalt hea ja huvitava maitsega. Enne lauale andmist lasin 2 päeva toidukilesse pakituna külmkapis seista.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes