Küpsetised

Porgandi-astelpaju keeks

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Targu talita.
Porgandi-astelpaju keeksi võib julgesti pakkuda ka peenel vastuvõtul.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahustage munad ja suhkur. Seejärel lisage purustatud muskaatpähkliga maitsestatud riivitud porgandid ning suhkruga segatud astelpajumarjad ja riivitud sidrunikoor. Lõpuks lisage küpsetuspulbriga segatud jahu. Kallake tainas õliga määritud keeksivormi ning küpsetage keeksi ahjus 175°C juures 30-40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kissuke 19.sept 2014 18:34
Nii maitsev1
tammekad 26.aug 2010 14:09
super hea keeks! Mul seisis astelpaju karp juba aasta aega sügavas ja ei osanud midagi peale hakata. Nüüd tekkis ruumipuudus ja pidin sellest "lahti saama" ÕNNEKS otsustasin selle keeksi kasuks ja ei kahetse. Need mõnusad mahlased marjad mahlase keeksi sees olid SUPER head. Teeks iga kell veel.
pätu 21.apr 2009 10:31
Tegin täpselt õpetuse järgi. Imestama pani see, et rasvainet üldse polnud, aga keeks sai üllatavalt hea ja huvitava maitsega. Enne lauale andmist lasin 2 päeva toidukilesse pakituna külmkapis seista.
1