Küpsetised

Karjuse pirukas

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Tiina Trolla Autor: Toidutare.ee
Vahel jääb kartuliputru ühest söögikorrast üle. Järgmisel päeval on väga lihtne see ära kasutada, valmistades lihtsa vormiroa. Vt ka samm-sammulist õpetust.
Kogus: 1 portsjon
Alusta ahjuvormi ettevalmistamisega. Määri ahjuvorm pehme võiga ja siis riputa üle riivsaiaga.
Põhja aseta kuubistatud ja kergelt läbi praetud porgandi-sibulasegu. Maitsesta värskelt purustatud musta pipraga. Järgmisena pane peale tükeldatud suvikõrvits. Kasuta maitsestamiseks ürte (estragoni, basiilikut).
Maitsesta hakkliha ja prae kergelt läbi ning vala see köögiviljadele.
Hakkliha peale määri ühtlaselt laiali kartulipuder. Kõige peale raputa riivitud juust. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katta 30.nov 2011 16:14
Üks minu lemmik vormiroogasid! Olen teinud nii suvikõrvitsa kui ka bakla?aaniga: lõikasin selle suhteliselt õhukeseks ja praadisin selle enne kenasti pruuniks, maitsestasin soola, pipraga ja panin suvikõrvitsa asemele. Bakla?aaniga meeldis mulle isegi rohkem.
1