Küpsetised

Ploomi-martsipanikeeks

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Stiil.
Ploomikattega keeks sisaldab martsipani.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg umbes 25 minutit. Küpsetamisaeg umbes 30 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Poolita ploomid ja eemalda kivid. Kuumuta ahi 180°C-ni. Vahusta toasoe või ja martsipan. Lisa ükshaaval munad. Sega omavahel jahu, kartulijahu ja küpsetuspulber ning lisa võivahule. Vala tainas võitatud keeksivormi. Tõsta ploomid peale ja puista üle suhkruga. Küpseta keeksi 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lemonella 10.sept 2008 15:28
Tegin seda auguga ümmarguses keeksivormis, niimoodi et panin ploomid vormi põhja, et vormist välja võttes jäid ploomid ülespoole. Muidu oli väga hea, ainult et kohati jäi tainaks kuigi hoidsin ahjus kauem kui ette nähtud (umbes 45 minutit). Muidu oleks see retsept isegi liiga martsipanine, aga koos hapukate ploomidega oli ülimaitsev ja kadus meie laualt vaatamata kohatisele nätskusele imekiiresti.
1