Küpsetised

Kerge köögiviljapitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pitsaraamat
Et saada pitsale hea ja põnev itaaliapärane maitsenüanss, tuleks köögivilju 10 minutit marineerida. Sel ajal sega valmis pitsatainas. Serveeri värske salatiga.
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika tomatid ja suvikõrvits õhukesteks viiludeks. Sega kausis õli, äädikas, tüümian, must pipar, sool ja purustatud küüslauk ning vala tomati- ja suvikõrvitsaviiludele. Jäta need marinaadi vähemalt 10 minutiks.
2. Sama ajal sega kokku tainas. Selleks sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga. Lisa väikeste tükkidena toasoe margariin. Vala juurde piim või vesi ja sega kiirelt tainaks. Et tainapall saaks ühtlane, lisa vajadusel veel jahu. Poolita ja vormi tainast käte vahel või rulli veidi jahusel laual 2 ümmargust umbes 30 cm läbimõõduga pitsapõhja.
3. Tõsta tainast pitsapõhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Laota tomati- ja suvikõrvitsaviilud tainale. Jahvata peale soola ning musta pipart. Puista üle riivjuustuga. Küpseta 225kraadises ahjus 15-20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tegja 22.aug 2013 20:39
mis mõtted 30 cm läbimõõdua pitsapõhja vormin palli? kas siis ikka panen kokku tagasi ja teen põhja pitsale?
avlis 18.aug 2012 18:47
hea ja lihtne teha, väga maitsev:
Hindaja 06.juuli 2010 22:15
Lisasin veidi suitsupeekonit ka. Väga maitsev!
anonüümne 23.mai 2010 11:40
:Y:Y:Y
kiqpiq 10.sept 2009 13:13
Hästi hea ja lihtne teha! See retsept lisanud kindlasti meie lemmikute hulka!
Gribojedov 28.märts 2009 20:32
VÄGA hea tainas pizzapõhjaks! Kerge ja mure, ei küpse kõvaks. Retseptis antud kogusest sain suur ahjuplaaditäie pizzat.
1