Küpsetised

Hiina kapsa rullid II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Soovi korral aseta enne ahjupanekut igale kapsarullile väike võitükike, see annab imehea maitse. Täidiseks riis ja tomat värskete ürtidega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Keeda kapsalehed soolaga maitsestatud vees pehmeks ( u. 5 minutit ). Keeda valmis riis, pese ja nõruta. Haki sibul ning kuumuta pannil õlis. Sega hulka riis ja hakitud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga ning peeneks hakitud basiiliku või punega. Tõsta igale hiina kapsa lehele 1 sl riisi-tomatisegu ning keera rulli. Lao rullid võiga määritud ahjuvormi ja küpseta 200°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiburott 09.jaan 2011 15:54
Minul hakkab toores kapsas murenema ja läheb katki. Ei saa rullikeerata sellep. ongi vaja veidi keevas vees hoida. Mina teen sisu muidugi omamoodi aga iseenesest hea toit. :D
Õuemiisu 12.dets 2006 11:11
miks peab õrna hiinakapsast eelnevalt veel keetma ja siis veel ahjus 25min(palju?)küpseta-
ma? olen teinud toore hiinakapsaga ja täidisele lisanud riisi koos hakkliha ja tomati ning üridega; kiire ja maitsev
1