Küpsetised

Köögiviljalasanje valgehallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: 100 rooga
Köögiviljalasanje on tavalisest lasanjest tublisti lahjem ja tervislikum. Hallitusjuustu-kohupiimakate lisab pikantsust.
Kogus: 6 portsjonit
Koori ja haki sibulad. Tükelda paprikad, suvikõrvits ja päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta sibulat, suvikõrvitsat, paprikat ning tomatit paar minutit õlis. Lisa tomatikonserv, puljongikuubik ja maitseained ning hauta tasasel tulel 10 minutit. Lõika hallitusjuustul kõvemad ääred ära, sega koos kohupiimaga ühtlaseks massiks ning maitsesta soola-pipraga. Pane kolmandik köögiviljasegust lasanjevormi põhja ja sinna peale kaks lasanjeplaati. Tee samamoodi veel kaks kihti, kõige peale jäävad plaadid. Vala neile juustusegu ning jälgi, et plaadid oleks korralikult kaetud. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Carla 06.apr 2012 11:11
Tegin seda ja tuli jube maitsev. Om-nom-nom! Kindlasti läheb kordamisele!
1