Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Köögiviljalasanje valgehallitusjuustuga

Küpsetised

Köögiviljalasanje valgehallitusjuustuga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Köögiviljalasanje on tavalisest lasanjest tublisti lahjem ja tervislikum. Hallitusjuustu-kohupiimakate lisab pikantsust.
Retsept
portsjonile
6 tk lasanjeplaat
2 tk Sibul
2 tk (kollane ja punan Paprika
1 tk ( u 250 g ) väike suvikõrvits
50 g päikesekuivatatud tomatid
2 sl oliivõli
400 g kooritud konservtomatid
1 tk ( köögivilja ) Puljongikuubik
0.5 tl Tüümian
0.25 tl terav tšillikaste sambal oelek
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
KATE
150 g valgehallitusjuust
250 g kohupiimapasta
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
Koori ja haki sibulad. Tükelda paprikad, suvikõrvits ja päikesekuivatatud tomatid. Kuumuta sibulat, suvikõrvitsat, paprikat ning tomatit paar minutit õlis. Lisa tomatikonserv, puljongikuubik ja maitseained ning hauta tasasel tulel 10 minutit. Lõika hallitusjuustul kõvemad ääred ära, sega koos kohupiimaga ühtlaseks massiks ning maitsesta soola-pipraga. Pane kolmandik köögiviljasegust lasanjevormi põhja ja sinna peale kaks lasanjeplaati. Tee samamoodi veel kaks kihti, kõige peale jäävad plaadid. Vala neile juustusegu ning jälgi, et plaadid oleks korralikult kaetud. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

KOMMENTAARID

Carla 06.apr 2012 11:11
Tegin seda ja tuli jube maitsev. Om-nom-nom! Kindlasti läheb kordamisele!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool