Küpsetised

Lasanje hakkliha ja peekoniga

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: 100 rooga
Lasanje hakklihakastmega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sulata kastrulis või. Lisa peenestatud sibul, porgand, seller ja suitsupeekon ning kuumuta 5 minutit. Pane juurde hakkliha ja pruunista 5 minutit. Viimaks lisa tomatid, vein ja basiilik ning hauta tasasel tulel kaane all tund aega. Keeda lasanjeplaate suures potis soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Nõruta ja aseta küpsetuspaberile. Pane suure võitatud ahjuvormi põhja kiht lasanjeplaate, kata poole lihakastmega ning puista üle kolmandiku riivitud juustuga. Tee nii veel üks kiht. Aseta viimaseks kihiks lasanjeplaadid ja puista üle juustuga. Kata võitükikestega ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kauvu 12.apr 2008 10:12
lasanje on lemmik toit küll aga see on ....... veits imelik ma tegin ka pildi mis minu lemmik on
1