Uudiskiri Instagram Facebook
 
Küpsetised

Lasanje hakkliha ja peekoniga

Küpsetised

Lasanje hakkliha ja peekoniga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lasanje hakklihakastmega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
400 g lasanjeplaadid
KASTE
50 g Või
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 vars Varsseller
150 g (suitsu) Peekon
või toorsuitsu seljafilee
200 g (veise) Hakkliha
400 g kooritud ja purustatud tomatid
6 dl valge kuiv vein
1 tl Basiilik (kuivatatud)
VAHELE JA PEALE
50 g (riivitud) Parmesan v. muu kõva juust
50 g Või
Sulata kastrulis või. Lisa peenestatud sibul, porgand, seller ja suitsupeekon ning kuumuta 5 minutit. Pane juurde hakkliha ja pruunista 5 minutit. Viimaks lisa tomatid, vein ja basiilik ning hauta tasasel tulel kaane all tund aega. Keeda lasanjeplaate suures potis soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Nõruta ja aseta küpsetuspaberile. Pane suure võitatud ahjuvormi põhja kiht lasanjeplaate, kata poole lihakastmega ning puista üle kolmandiku riivitud juustuga. Tee nii veel üks kiht. Aseta viimaseks kihiks lasanjeplaadid ja puista üle juustuga. Kata võitükikestega ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Kauvu 12.apr 2008 10:12
lasanje on lemmik toit küll aga see on ....... veits imelik ma tegin ka pildi mis minu lemmik on
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga